Elisabeth Sørlie

Office Phone: 4740296388
Consultation Type: Online, In Person
Contact Method: Email
Languages: English, Norwegian

Contact Review Me

Address: 389, Fossvegen, Tangen, Innlandet, 2337, Norway.

Elisabeth Sørlie

~ Member Since 2017


Jeg har alltid vært interessert i tidligere liv, om vi har levd før og hvem vi har levd med. Jeg vil hjelpe mennesker med å finne deres sanne jeg, hensikten med livet de lever og å lege følelsesmessige sår.

En regresjon er en reise innover. Kanskje du er interessert i andre aspekter av ditt evige vesen som er sjelen. Hva har du drevet med før, og hvor var du? Kanskje du føler en tilknytning til et bestemt sted på jorda? Har du drømmer du er nysgjerrig på betydningen av eller lurer du på bakgrunnen til visse hendelser i livet ditt? Dette og mer kan du få svar på -fra deg selv! Jeg leder deg framover på reisen og vi kontakter ditt høyere selv som kan svare på dine spørsmål.

Jeg gjør et lydopptak av sessions ved oppmøte som du får tilsendt etterpå.

Beyond Quantum Healing: Jeg tilbyr nå online sessions for de som er bevegelseshemmet, bor for langt unna, opplever andre utfordringer med personlig oppmøte eller bare vil ha en regresjon hjemme i vante omgivelser. Dette gjøres på Zoom. Vi kan også dele opp slik at vi f.eks snakker sammen dagen før selve regresjonen. Du trenger en enhet med kamera og en behagelig plass å ligge på under session. Jeg anbefaler ikke lenestoler da man kan føle seg begrenset i en stol.

Jeg sender alltid opptak av regresjonen etterpå via Dropbox.

Vil du ha en session ved oppmøte bor jeg ca 5 km unna Innlandsporten ved E6 i Stange kommune.


Reviews

12345

Rob

June 2022

I have now had two sessions with Elisabeth and have gotten answers to many questions that has been lingering. The experience has been transformative both emotionally and physically. Expanded understanding is an understatement. All of this has been made possible under the guidance of the warm, capable and inquisitive Elisabeth. She creates a safe environment to explore and her presence and genuine attentive care for her client has been hugely important for my first steps into this world. A sincere thanks and highest recommendations to Elisabeth Sørlie.

12345

Alessandra

May 2022

This was my first session and I didn't know what to expect, I also don't speak a very good Norwegian so I asked Elisabeth if we could do it in English;
She managed perfectly and everything went great.
Her kindness and the passion for what she does made her the perfect person to guide me at this point in my life in this wonderful spiritual journey.
It was fun, exhilarating and profound at the same time.
I feel that we got results above and beyond what I expected.
I highly recommend Elisabeth to anyone in need of this service.

12345

Hege Oppegaard

January 2019

Først og fremst så opplever jeg Elisabeth som et meget godt og varmt menneske, et godt medmenneske. Jeg følte meg meget vel og ivaretatt i hennes samvær, og vi hadde gode samtaler både i forkant og etterkant av regresjonene.

Jeg har hatt flere regresjoner utført av Elisabeth, alle ble gjort on-line. Dette har fungert utmerket, og kan trygt anbefales til andre. Dette er et supert tilbud og meget behagelig å kunne være i sitt eget hjem, i trygge omgivelser, som klient.

Jeg har fått veldig godt utbytte av alle regresjonene, og Elisabeth har loset meg gjennom prosedyrer og spørsmål med en rolig og stø hånd. Hun har en behagelig stemme og et behagelig vesen som har gjort det lett for meg å slappe av i hennes nærvær.

Jeg kan varmt anbefales Elisabeth til andre som lurer på om de skal gjøre en regresjon!

12345

Skh

September 2018

Veldig fin og behagelig seanse hos Elisabeth. Ikke minst, spennende innhold. Hun har en behagelig stemme og personlighet. Jeg fikk BQH via nett, det fungerte overraskende bra, som om vi var i samme rom. Gjør det gjerne slik igjen, ser ingen fordeler med å møte i person. Det blir helt det samme så lenge du har god lyd, eller suplerer med et headset. Fikk hele seansen tilsendt på film, så jeg kan se og høre igjen.

12345

Lubomira Nielsen

February 2018

QHHT-session med Elisabeth var opplevelse utenom det vanlige. Elisabeth er svært dyktig, rolig og forståelsesfull. Det er lett å føle seg trygg i hennes selskap og man slapper lett av.
Ønsker du å utforske dine forrige liv og få svar fra ditt høyere selv, så er Elisabeth den rette personen.
Anbefales på det sterkeste!

12345

Anonymous

October 2017

Etter min erfaring er Elisabeth en svært dyktig og omsorgsfull terapeut. Som hun understreket fra start av, er en regresjon svært forskjellig fra person til person, og jeg er kanskje en av de som fikk aller mest ut av samtale før og etter selve regresjonen.

Jeg mediteterer jevnlig, men sliter med å gi slipp på kontroll der jeg guides av andre. Allikevel fikk jeg noen glimt inn i opplevelser via regresjonen, og kan skrive under på at Elisabeth er en god guide med en behagelig stemme og vesen. For andre som ikke har meditert e.l over tid, tror jeg denne behandlingen kan være svært nyttig!

For meg ble samtalen før og etter det store. Jeg føler det sånn at jeg ved å snakke med Elisabeth, kom i kontakt med - og fikk stadfestet det jeg har opplevd, men ikke helt har klart å omfavne - mitt høyere selv. For meg ble dagen hos Elisabeth en transformativ opplevelse jeg tror jeg kommer til å huske så lenge jeg lever. I etterkant er det som en større ro og tro har falt over meg, som jeg tror ville vært lenger unna uten Elisabeth. Elisabeth er en hjertevarm og utrolig god lytter og samtalepartner og er definitivt en jeg anbefaler å gå til uavhengig av hvor du befinner deg i din spirituelle og bevissthetsmessige utvikling.

12345

Hilde Aaseth

September 2017

Har selv hatt gleden av å være hos Elisabeth. Etter såpass kort tid har hun oppnådd mye, og kommet langt. Kan anbefale Elisabeth på det varmeste. Hun er veldig dyktig, og med et stort og varmt hjerte i tillegg.

12345

Hilde Aaseth

September 2017

Elisabeth is very good at this. One of the best.

12345

Bente

September 2017

Dette var min første, men ikke siste regresjon. Elisabeth fikk meg raskt trygg og samtalen fløt lett. Spørsmålene hun stilte fikk meg til å tenke og bidro til at jeg fikk en ny forståelse av hvorfor min hverdag er som den er. Elisabeth gav tydelige instruksjoner før regresjonen og det var lett å følge de instruksjonene som ble gitt. Jeg ble tatt med til tidligere liv og Elisabeths gode spørsmål bidro til at jeg fikk et svært godt utbytte. Også mitt underbevisste nå fikk hun god kontakt med. Det var utrolig sterkt. Anbefaler Elisabeth på det varmeste. Hun er ei dyktig, varm og omtenksom dame.

12345

Mona Fossum

September 2017

Jeg hadde en veldig spennende reise med Elisabeth til flere av mine tidligere liv for å finne svar på noen spørsmål jeg har i dette livet. Elisabeth er varm og tillitsvekkende, og hun guidet meg på en svært god måte. Jeg anbefaler henne på det varmeste!

No videos yet.

No images yet.


No audio files yet.

New Earth

New Earth

There is a lot of talk about this subject and it is a popular topic to bring to sessions. A... Read more »

Forventninger før en regresjon

Forventninger før en regresjon

Jeg får fra tid til annen spørsmål fra folk som vil finne ut av om de har hatt liv på... Read more »

Skip to content