Forventninger før en regresjon

Forventninger før en regresjon

Articles

Jeg får fra tid til annen spørsmål fra folk som vil finne ut av om de har hatt liv på andre planeter, de vil gjerne "se" at de har rett i en antakelse om at de har levd i Egypt eller de lurer på om det går an å finne igjen bevis for at de har levd etter at de har vært hos meg.

Jeg skal svare så ærlig jeg bare kan; Jeg kan ikke love noen ting.

Når det gjelder bevis for dine tidligere eksistenser så har menneskeheten vært på jorden mye lengre enn kirkebøker og nedskrevne folketellinger. En stor del av den informasjonen har igjen blitt ødelagt i branner, råtnet bort eller blitt borte i tiden.

Når du bestemmer deg for en regresjon så starter underbevisstheten din  å forberede seg på å gi deg den informasjonen du trenger i din nåværende situasjon. Har du levd i Egypt og ditt høyere selv vet at der finnes det informasjon for deg å bruke i dette livet, ja da får du oppleve det. 🙂 

Du kan godt komme med kunnskap og informasjon som gagner det felles beste hvis det er noe som bør komme ut til massene. Dette er også umulig å forutsi.

Du innehar all informasjon om deg og din sjel. Underbevisstheten din sløser ikke med det som anses for 'uviktig' kunnskap når det gjelder din peronlige utvikling akkurat her og nå. Vi kan godt si at ditt høyere selv er mer interessert i å leve i nuet enn egoet ditt er.

De fleste opplever helt vanlige scener fra vanlige liv fordi akkurat i de scenene finnes noe å dra nytte av akkurat nå i ditt nåværende liv.

Du har levd utallige ganger. Ditt høyere selv vet hva som er best for deg nå. Ditt høyere selv er jo deg! Derfor er det like spennende å få vite hva det er som 'du' har bestemt deg for å se akkurat den dagen du er hos meg. Har vi en regresjon senere så ser du garantert noe annet, det er nesten det eneste jeg kan love deg. Ditt sinn og din sjel er verdt å utforske for deg selv om du ikke får se de fantastiske livene du hadde håpet på. Du kommer allikevel til å koble sammen det du ser til ditt nåværende liv og få mer innsikt i deg selv.

Ingen av oss, hverken du eller jeg, kan forutsi på forhånd hva du kommer til å oppleve i en regresjon. Det er det magiske aspektet! Du kan til og med på tur inn i transe få mange forskjellige syn og bli totalt overrasket når du lander der du skal være. Slik vet vi at du ikke bare finner opp scenene men at det er en annen del av deg som har tatt over roret en liten stund.

Vi kan godt stille flere spørsmål om din sjels mange opplevelser når vi kontakter ditt høyere selv direkte i siste del av regresjonen slik at du selv kan svare på dine egne spørsmål.

Ikke forvent et bestemt utfall men hold samtidig alle muligheter åpne. 🙂 

Elisabeth

(Her har jeg brukt begge uttrykkene "underbevisstheten" og "ditt høyere selv" men de betyr det samme.)


Comments are closed here.

Skip to content